Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

oud duitse herder pups te koop

De oudduitse en langstokhaar herders honden en pups wonen hier mee in ons gezin en genieten van hun vrijheid. Elke Oudduitse herder is van nature sociaal.

Wat Is Het Verschil Tussen Een Oudduitse Herder En Een Langstokhaar Amarok Shepherds
Wat Is Het Verschil Tussen Een Oudduitse Herder En Een Langstokhaar Amarok Shepherds

Pups uit goede combinaties in de kleuren zwart zwart-bruin en grauw Type bedrijf.

. 5 maanden 1 Vrouwelijk. Wij streven ernaar om gezonde evenwichtige pups te fokken die voldoen aan. Al onze dieren zijn HDA en ED0 en DM vrij. Ook staan er honden bij die vanwege omstandigheden op zoek zijn naar een nieuwe baas.

De puppies zijn ontwormd gevaccineerd hebben hun chipnummer en hun EU Paspoort. Omdat de Oudduitse herders zo. Bescherming liefde intelligentie en energie. Het zijn rasechte familiehonden.

Ze worden al 400 jaar lang gefokt op 3. Op 6-6-22 zijn er 7 prachtige gezonde mechelaar x oud-duitse herder pups. Daar de oudduitse herder niet erkend word door de FCI krijgen ze een afstammingsbewijs van de ADRVev. Ze zijn lekker speels en groeien op met kinderen Ze worden meermaals ontwormd geënt en door de.

Bijgaand tref je een overzicht aan van pups die te koop zijn van het ras Duitse herder. Info over oud duitse herdershond pups. Resultaten van 8 zoekmachines. Oudduitse herder kennel Welkom bij de voorhorsthoeve.

Uwe en Rita Heidergott Wij over ons Fokker vom Möhnesee Rita Heidergott werkt al bijna 40 jaar als. We houden vaak meer dan één Duitse Herder pup aan uit hetzelfde nest om pas later een keuze te. Koop jouw Duitse Herdershond pup bij een betrouwbare Bazoeki fokker. Oudduitse herder kennel in Duitsland.

Schofthoogte van de reu ligt. Blauwe Duitse Herder pups Onze pups zijn. Belgische origine wordt aangegeven met een B import met een I. Wij zijn een huiselijke fokker van Oudduitse herders uit oude sterke DDR lijnen.

Bekijk puppies Home Honden Ontdekken Duitse Herdershond Intelligente werkhond De Duitse Herder is een. Bekijk puppies Home Honden Ontdekken Oud Duitse Herder Trouwe waker De Oud. Ze zijn nu 5 weken oud. De Oudduitse herder wordt vaak gebruikt als blindengeleidehond speurhond waakhond en politiehond.

Onze kennel is gelegen in West-Vlaanderen. Welkom op voorhorsthoevenl de website van onze kennel in Heeten waar oudduitse herders leven en opgroeien. Geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingeënt ontwormd gechipt en geregistreerd bij do 119500 Vandaag. De herder pups worden 4 x ontwormd krijgen hun puppy inenting en een chip.

Oudere Duitse Herders te koop Soms hebben we een wat oudere Duitse herder te koop. Oud Duitse Herder pups te koop Koop jouw Oud Duitse Herder pup bij een betrouwbare Bazoeki fokker. Te koop prachtige sociale Duitse herderpuppys met stamboom. Prachtige mechelse x oud-duitse herder pup te koop.

Geboren en opgegroeid tot 8 weken bij de mama en gesociabiliseerd ingeënt ontwormd gechipt en geregistreerd bij do 99500 4 nov. Indien gewenst is het mogelijk dat we meevliegen vaak voordeliger en de hond persoonlijk brengen op uw locatie. Oudduitse herder kennel OVER CHIKAS ERF DEKREUEN TEEFJES PUPS ONZE DOELSTELLING Wij fokken Oudduitse herder pups volgens de reglementen van de ADRV eV. Kenmerkend is vooral zijn rechte rug en lange vacht.

Wij hebben Duitse Herder puppies te koop. Allereerst is het goed om te weten of je wil gaan voor de populaire Oud Duitse Herder een. Indien u interesse heeft in een oudere Duitse Herder teef of reu neem. Wanneer je een Duitse Herder pup wil kopen bij een betrouwbare fokker is er voldoende keuze.

Oud duitse herder langstokhaar herder pups aangeboden. Een Oudduitse Herder opvoeden. Het nestje bestaat uit 6 reutjes en 1 tee 75000 Gisteren Dyanne Nieuwveen Kruising. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen BVBA Van Esblokhof Stuer Gerard Botermelkstraat 11a 9120 Haasdonk Belgié Telefoon.

Pups volgens de regels gefokt van onze rasvereniging ADRVeV. We voldoen aan de. De oudduitse Herder is een middelgrote hond en verschilt van uiterlijk met de duitse herder. Beschikbaarheid Duitse Herder Duitse Herder pups te koop in onze kennel.

Van harte welkom op onze internetpagina over het fokken van Oud duitse herdershonden. Langharige Duitse Herder pups Onze pups zijn. Prachtige Duitse Herder puppies beschikbaar. Pups zijn geboren op 23-10-2022.

Duitse Herders Sophiebella Paddock Paradise
Duitse Herders Sophiebella Paddock Paradise
Duitse Herder Pups Te Koop Honden En Puppy S
Duitse Herder Pups Te Koop Honden En Puppy S
Duitse Herder Pups Te Koop Bazoeki
Duitse Herder Pups Te Koop Bazoeki
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck
Duitse Herder Pup Kenmerken Groei En Opvoeding
Duitse Herder Pup Kenmerken Groei En Opvoeding

Posting Komentar untuk "oud duitse herder pups te koop"